Under Construction

Hai semua.
Aku cuma nak inform, korang mungkin akan dapat tengok aku update blog kat dashboard korang lepas ni sebab aku dah lama tak update blog, since January 2010 hari tu.
Entri-entri yang aku pos buat masa ni mungkin bukan yang latest, tapi cerita-cerita lama yang dah aku lalui sepanjang tahun 2010.
Sorry kalau benda ni menganggu lalu lintas dashboard korang.

Tuesday, April 19, 2011

Hobi

Saje nak kasi show off sikit hasil tangan. Hehe

Hajat hati nak transform bagi jadik HDR photos, tapi disebabkan saya budak baru belajar maka takat ni je yang mampu buat masa ni.. :D

Kiri = Sebelum, Kanan = Selepas


7 comments:

farizamm said...

Cantikssssssssssss!!

Aliff Lazim said...

Thanks Far! :D

Damon Salvatore said...

smart2..

Tuan Auz said...

hehe segalanya cantek dengan mengedit.

cantek!!!

Aliff Lazim said...

Faiq : Trimas :)

Tuan Auz : Itu la dia, sebab pakai kamera murah.. Hehe. Thanks! :)

ANAK FELDA said...

mantappp bro. aku suka gak nak adjust2 ni, tp xde sifu n effort..huhu(sng kata ta cukup rajin)

Aliff Lazim said...

TQ bro. Aku ni pun bila kena angin malas, nak transfer gambar pun dekat sebulan baru buat. Haha