Under Construction

Hai semua.
Aku cuma nak inform, korang mungkin akan dapat tengok aku update blog kat dashboard korang lepas ni sebab aku dah lama tak update blog, since January 2010 hari tu.
Entri-entri yang aku pos buat masa ni mungkin bukan yang latest, tapi cerita-cerita lama yang dah aku lalui sepanjang tahun 2010.
Sorry kalau benda ni menganggu lalu lintas dashboard korang.

Saturday, March 24, 2012

Selamat Pengantin Baru Inaz & Habul

Perkahwinan senior sekampung, Tengku Norshahinaz (Inaz) dengan pasangannya Tengku Mohamad Habul (Habul)
Semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu dan menghimpunkan kedua-dua kamu di dalam kebaikkan.. Amin Ya Rabb
Date : 24 Mac 2012
Location : Felda Lurah Bilut, Bentong, Pahang
More photos are still in progress..
P/s : TQ Cikgu Sudirman a.k.a bos untuk semua tunjuk ajar

4 comments:

misz sheyla said...

smart...selamat pengantin baru...

yanalililala said...

part time photographer ke.. =)

Aliff Lazim said...

Sheyla : Thanks for the compliment :)

Yana : Ikut orang.. Masih belajar :)

teaacandy said...

taken by you ??
nice picture and pose .. if you kurang kan editing and lets it be more natural lgi cntik .. anyway nice pictures... soon bole ambek you jd photographer wdding i .. :)